Fa'afuaaga e ta'ita'ia ai se oloa silikoni fa'amanuia

I le taimi nei, o le tele ma le tele o tagata faʻatau e manaʻo e faʻapipiʻi se oloa silikoni, ae o le mea moni latou te le lava le malamalama i le gaosiga o le silicone, lea e oʻo atu ai i tau faʻaopoopo poʻo le faʻaletonu o le atinaʻe, o le mea lea, o nisi o mea taua e tatau ona gauai atu i ai aʻo leʻi fuafuaina pe teu faʻafaigaluega i totonu. oloa;

Muamua, i le taimi o le atinaʻe ma le mamanu vaega, fausaga o oloa o le autu autu lea e tatau ona mafaufau i ai.Afai o le mamanu o le oloa e le o mautinoa, e aloese mai le faia o suiga pe a uma le tulaga faʻapipiʻi, e fautuaina e fai se faʻataʻitaʻiga muamua e iloilo ai le fausaga, E le gata i lea, o le a auʻiliʻili e a tatou inisinia le gafatia o le ata i tulaga o le gaosiga ma galuega.A maeʻa ona faʻamaonia ma faʻamaonia, ona matou agai lea i luma i le faʻasologa o mea.

I le faaopoopo atu i le fausaga o oloa, o le maaa o le oloa o se isi itu taua.Pe mafai ona ausia le malu e tusa ai ma ou manaʻoga.Faʻaalu sina taimi e suʻesuʻe ai le filifiliga o le lanu ma le maʻaʻa, o le filifilia o mea mata e taua foi, e masani lava e mafai ona e filifilia ni mea faʻafefete eseese ma le mama maualuga!E lelei foi le iloiloina o tulaga tau alamanuia.

Lona lua, o le mea moni, e tatau ona i ai sau paketi faʻatatau mo lenei oloa faʻapitoa ma faʻapea foʻi ma se tau faʻatau atu o oloa tuʻufaʻatasia ma lou tulaga maketi maketi ma suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga!O le a lelei atoatoa pe afai e mafai ona e maua le lagona o le malamalama i le tau o meafaitino ma pe faʻapefea ona fuafua le tau o le gaosiga o oloa.lea e taua e iloilo ai le upusii a le gaosi oloa.

E ese mai i mea o loʻo i luga na matou taʻua, I le tulaga o le gaosiga faʻapitoa o oloa silicone, e tatau foi ona malamalama i faaletonu o oloa ma le aʻa mafuaʻaga o faaletonu, e pei o oloa e leʻi fuaina ma le paʻu o pito ma isi mea. , ma suʻesuʻe faʻaletonu o oloa ma lisi tulaga o oloa i totonu o se tulaga faʻatonutonu e faʻamautu lelei, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le gau o itu uma e lua!

tala fou


Taimi meli: Oke-18-2022